Praktijkvoorbeelden

Rust is het ontbreken van twijfel. En het ontbreken van twijfel is gebaseerd op onwrikbaar vertrouwen. Dat is waar we bij advensys naar streven, en daarom zijn onze partnerschappen op lange termijn.

Omdat onze klanten het beste kunnen spreken over onze samenwerking, zijn we naar hen toe gegaan. Lees de onderstaande case studies om alles te weten te komen!

Le Pain Quotidien

Al meer dan 30 jaar opent Le Pain Quotidien, opgericht in Brussel, bakkerijen en restaurants over de hele wereld om nu meer dan 200 verkooppunten te bereiken. In 2020 waren ze het slachtoffer van een Ransomware-aanval: ze deden toen een beroep op advensys.

Lees de case study

CIPAC

CIPAC is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 70 medewerkers en 5 winkels, dat meer dan 100.000 artikelen aanbiedt voor professionals in de bouw en renovatie. Bijna 20 jaar geleden hebben we hun eerste beheerapplicatie geïmplementeerd: sindsdien hebben we een duurzame vertrouwensrelatie opgebouwd!

 

Lees de case study

Diamond

Diamond® Europe is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1985 dat bijdraagt aan de evolutie van de sector van professionele keukenapparatuur en koeling. We vormen al bijna 25 jaar een complementair en efficiënt team!

Lees de case study

Soyer & Mamet

Soyer & Mamet is een verzekeringsmakelaar uit Brussel die al 4 generaties bestaat (1899) en die met een team van 35 mensen u helpt om de juiste keuze te maken voor uw verzekeringen.

Lees de case study

LDO

LD Organisation (LDO)is een Belgisch familiebedrijf met 9 medewerkers en 3 vestigingen in Europa: Louvain-La-Neuve (HQ), Milaan en Luxemburg. LDO biedt een full-service oplossing op maat voor de organisatie van zeer gespecialiseerde symposia en conferenties op het gebied van chemie, en in het bijzonder medicinale chemie.

Lees de case study