LD Organisation : 15 jaar samenwerking

woensdag 29 mei, 2024

“Met advensys genieten we 100% gemoedsrust. We werken op basis van vertrouwen en we weten dat dat met hen werkt!”

 

LD Organisation (LDO) is een Belgisch familiebedrijf met 9 medewerkers en 3 vestigingen in Europa: Louvain-La-Neuve (HQ), Milaan en Luxemburg. LDO biedt een full-service oplossing op maat voor de organisatie van zeer gespecialiseerde symposia en conferenties op het gebied van chemie, en in het bijzonder medicinale chemie. Hun ervaring baseert zich op meer dan 100 evenementen, op nationaal en internationaal niveau georganiseerd (14 landen wereldwijd). LDO organiseert ongeveer 10 evenementen per jaar, beheert tot 4.500 deelnemers en coördineert tot 150 exposanten over een periode van 12 maanden.

“Onze vertrouwensrelatie met de mensen achter advensys begon 15 jaar geleden. Zij zetten ons eerste computernetwerk op met onze eerste printer, en sindsdien vertrouwen we op hun advies, waardoor we ons kunnen richten op onze core business, het organiseren van conferenties en symposia” zegt Ly Differding, de oprichter en diectrice van het bedrijf.

 

“Als je niet in de wereld van de farmaceutische chemie zit, heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord van het komende ACSMEDIEFMC Medicinal Chemistry Frontiers 2023 Symposium, dat afgelopen juni plaatsvond in Boston!
Dat is het vak van LD Organisation. Het is wat wij een niche noemen, in een zeer gespecialiseerde markt. Als je met slechts 9 mensen een dozijn evenementen over de hele wereld organiseert, moet je heel efficiënt en heel productief zijn! Dit betekent dat we altijd operationeel moeten zijn, of we ons nu in Brussel, Boston of Zagreb bevinden. Als we naar een congres gaan, moeten we waar ook op onze IT kunnen vertrouwen. De tijd dat ik op handen en voeten de netwerkverbindingen moest controleren, is voorbij! We hebben regelmatige updates met Manuel Bigourdan, onze contactpersoon bij advensys. We schieten goed met elkaar op, hij is proactief en probeert potentiële problemen te voorkomen. We zijn tevreden met de service die we krijgen.

 

“Bij LD Organisation hebben we niet op COVID gewacht om telewerken te introduceren. Sinds 2012 geven we onze medewerkers de mogelijkheid om te werken van waar ze maar willen, met name tijdens congresperiodes. Daarentegen is het ook zo dat COVID ons ertoe heeft aangezet om in 2021 virtuele evenementen te ontwikkelen met meer dan 2.000 deelnemers. Vandaag bieden we onze klanten de mogelijkheid om hybride evenementen te organiseren. Als het evenement niet virtueel is, wordt het vaak gefilmd zodat het in replay-modus kan worden aangeboden voor degenen die niet aanwezig konden zijn. De digitale transformatie van ons bedrijf is onder invloed van de pandemie in een stroomversnelling geraakt.”

 

LD Organisation

 

“Bij LDO zijn we ook een Service Provider en we weten dat elke dienst een prijs heeft. Met advensys genieten we 100% gemoedsrust. We werken op basis van vertrouwen en we weten dat dat met hen werkt!”; Laat dit het slotwoord zijn van het interview met Ly Differding.

Onze Business Unit Manager legt uit dat advensys optreedt als de IT-manager van LD Organisation, tenminste voor wat hun infrastructuur betreft.
“Bij LD Organisation zorgen we voor hun IT-hardware, hun Cloud-omgeving en de hosting van hun boekhoudapplicatie, waarvoor we een hoge beschikbaarheid garanderen via ons Omnium Full Service-contract.
Bovendien bieden we hen, net als al onze klanten die gehost worden door OVH, sinds de brand, de optie om te migreren naar Microsoft Azure”.