Soyer & Mamet : Een bedrijf met een menselijke dimensie, een enthousiast partnership

vrijdag 19 juli, 2024

“Met advensys hebben we een zeer betrouwbare partner die ons in staat stelt om ons te concentreren op onze business”

 

Soyer & Mamet is een verzekeringsmakelaar uit Brussel die al 4 generaties bestaat (1899) en die met een team van 35 mensen u helpt om de juiste keuze te maken voor uw verzekeringen.

Ekrem Eryoruk, de CFO, verwelkomt ons in de kantoren van het bedrijf aan de rand van het Zoniënwoud in Watermaal-Bosvoorde (net tegenover de vijvers) en op een steenworp van het Tournay Solvay-park. Ekrem, heel sympathiek, geeft spontaan uiting aan zijn plezier om met advensys samen te werken.

“We werken nu al 5 jaar samen. advensys is niet het goedkoopste bedrijf, maar ze hebben onze behoeften begrepen en geïntegreerd in hun processen. Ze zijn erin geslaagd om de juiste oplossingen te implementeren voor meer snelheid en zodoende een hogere productiviteit. Bij Soyer&Mamet horen we bijna nooit iets over IT-problemen, laat staan trage netwerksnelheden. Met advensys hebben we een zeer betrouwbare partner die ons in staat stelt om ons te concentreren op onze business als makelaars.

We begonnen onze relatie in 2018 toen Soyer&Mamet op zoek was naar een efficiëntere partner voor levering en onderhoud van haar IT. Ons netwerk was erg traag en alle medewerkers klaagden hierover, wat dan weer een impact had op zowel onze productiviteit als ons moreel. Bij Soyer&Mamet zijn we geobsedeerd door het welzijn van onze medewerkers, omdat we weten dat dit de sleutel is tot het leveren van een goede service aan onze klanten.”

Soyer & Mamet

Aurélien Wasterlain, hoofd van de afdeling Property & Casualty, bevestigt ook:
“Tussen onze vorige leverancier en advensys is het dag en nacht verschil, we zijn opgetogen! advensys heeft een afdeling ‘infrastructuur’ die het volledige beheer van onze servers, netwerk en beveiliging heeft overgenomen.

Bij Soyer&Mamet is telewerken nu een vast onderdeel van onze organisatie geworden en de werknemers zijn nu gewoonlijk slechts 2 dagen per week op kantoor. We geloofden er niet in. We dachten dat telewerken ons gevoel voor service zou aantasten, maar uiteindelijk moeten we toegeven dat we met de juiste mobiele apparatuur net zo efficiënt kunnen blijven werken. Iedereen heeft een laptop gekregen om van waar dan ook te werken en de hele oplossing wordt beschermd door advensys.”

Onze Business Unit Manager legt uit dat het voor een bedrijf van 35 mensen moeilijk is om alle IT-competenties die nodig zijn om je IT-omgeving te beheren intern te bekostigen. Je moet de juiste basis leggen die aan je verwachtingen voldoet en er vervolgens voor zorgen dat alles soepel verloopt. advensys is uw IT-afdeling en u kunt uw IT-zorgen vergeten, zodat u zich kunt focussen op uw core business, in dit geval: verzekeringsmakelaar!