Datakopie

Je gegevens zijn beschermd en altijd toegankelijk.

Uw gegevens zijn het hart van uw bedrijf.

Het beschermen en back-uppen ervan – die trouwens steeds omvangrijker worden – is daarom een echte uitdaging. Men schat dat voor 75% van de KMO’s het verlies van gegevens het belangrijkste operationele risico vormt.

Om deze uitdaging aan te gaan, moet uw IT-omgeving stabiel en betrouwbaar zijn, maar het moet ook over een passende back-upstructuur en een herstelplan na incidenten beschikken.

Naast een lokale back-up, moet u een externe back-upstrategie implementeren om een hoge beschikbaarheid te garanderen.

 

Om oplossingen op maat van kmo’s en hun omgevingen aan te bieden, en om een foutloze back-up te garanderen, heeft advensys een drievoudig back-upsysteem opgezet, met drie afzonderlijke opslagzones waarin alle gegevens versleuteld zijn. Binnen dit kader:

  • Samen bepalen we de beste back-upstrategie voor uw behoeften
  • Het beheer van uw gegevens is eenvoudig en intuïtief
  • Met behulp van de cloud kunnen we een back-upstructuur opzetten die is afgestemd op uw veranderende behoeften, tegen lagere kosten dan een puur fysieke structuur.

We werken ook met je samen om een Disaster Recovery Plan op te stellen, d.w.z. een plan van aanpak na een grote storing, zoals een brand. Dit plan definieert

  • De contactpersonen
  • Een herstelketen die de prioritaire elementen definieert
  • Back-up logistiek

Onze back-up monitoringabonnementen bieden u verschillende niveaus van back-upbewaking afhankelijk van uw behoeften: van een eenvoudig back-uprapport tot dagelijkse verificatie en proactieve acties.

Onze andere diensten