Managementsoftware

Zoekt u managementsoftware om u te begeleiden bij de uitbouw van uw bedrijf of winkel?

 

Als specialist in de integratie van managementsoftware brengt advensys “modullo” uit, een modulaire ERP en CRM die kleine en middelgrote bedrijven helpt bij het vervullen van al hun operationele taken.

ERP - Commercieel beheer

Dankzij de module ERP / Commercieel beheer beheert u uw inkopen, uw stock en uw verkopen. Van offertes tot facturen via bestellingen en verzendnota’s. Beheer uw inventaris en optimaliseer uw voorraad dankzij een goede classificatie van uw artikelen (A,B,C).

CRM

modullo integreert een drievoudige CRM-oplossing. Met de CRM van modullo kunt u de activiteit van uw commerciële medewerkers beheren aan de hand van de opvolging van opportuniteiten en/of de activiteit van uw technische teams (planning & timesheets gekoppeld aan projecten / budgetten) en/of de activiteit van uw backoffice (verzending van duplicaten, herinneringen, administratieve en terugkerende taken). Onze oplossingen zijn geïntegreerd in exchange & office365 en zijn beschikbaar op iPhone & Android om een perfecte mobiliteit te garanderen.

HR

De eenvoudige en intuïtieve module voor personeelsbeheer, gekoppeld aan uw sociaal secretariaat, biedt u de kans om de aanwezigheid en beschikbaarheid van uw mensen op te volgen, zonder dubbele of driedubbele invoer van gegevens. De informatie is beschikbaar in real time voor u, uw managers en uw werknemers. Het beheer van contracten & de historiek van de evolutie ervan stelt u in staat om een loopbaantraject uit te tekenen en uw mensen te motiveren. De koppeling tussen de beschikbaarheid van de werknemers en het beheer van de planning van uw commerciële mensen en uw technische teams, is eveneens een must.

modullo kan snel worden ingevoerd en is makkelijk te gebruiken. Een grote stap in uw evolutie

 

Neem contact op met ons team