EEN TEAM

Betrouwbaar advies van professionals

 

Uw informaticatoepassingen spelen vandaag een essentiële rol  in de vlotte werking van uw onderneming. Daarom moet u kunnen rekenen op een team van professionals dat op uw eisen kan inspelen. Onze uiterst competente medewerkers zijn dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om u optimaal te kunnen bijstaan in al uw projecten.

mettez-votre-projet-au-coeur-du-web

Infrastructuur

Onze specialisten helpen u bij het beheer en de ontwikkeling van uw computerpark. Via onze auditdienst komt u eveneens exact te weten hoe het zit met uw computerpark op het gebied van prestaties en veiligheid. 

Meer weten

Modullo CRM

Taken, planning, timesheet en projectenbeheer. Beheer uw offertes met een web klantenportaal. Interfaces : Online Backoffice + Offline (iphone, Android & Tablet).  ERP  link & Exchange synchronisatie...

 Meer weten 

 

 

Ondersteuning

Wij bieden elk bedrijf een contract aan, aangepast aan haar behoeften, op het gebied van beschikbaarheid en reactievermogen. Onze activiteiten en diensten zijn gedocumenteerd en online beschikbaar in uw klantzone.

Meer weten

Ons Team

advensys, is ontstaan uit de krachtenbundeling van vier ondernemers met elk twintig jaar ervaring op informaticagebied, streeft ernaar om uw IT te vereenvoudigen zodat u zich volledig kunt toeleggen op uw professionele activiteiten.

Meer weten

Contact

Vragen? Heeft u interesse in een Mercator-demo of wenst u meer te weten over een audit van uw informaticapark? Aarzel dan niet om met ons telefonisch of via mail contact op te nemen.

Neem contact op met ons!

 

ZE GEBRUIKEN ONZE OPLOSSINGEN

 

 

News

6/06/2013

Diefstal van informatica materiaal : dit gebeurt niet enkel bij anderen....

securité
De laptop van één van onze medewerkers werd beroofd in zijn wagen, op de parking van een grootwarenhuis. Dit ongelukkige voorval blijft vaak onopgelost. Maar 24 uur later was hij weer echter in het bezit van zijn computer. Ontdek nu hoe hij de dader kon terugvinden
6/05/2013

Getuigenis : Eurodynamics : planificatie 'on the go' op tablet


Eurodynamics, echte référentie in waterbehandeling , heeft gekozen om “Modullo MyPlanning” oplossing te integreren met hun Mercator ERP voor haar team. "[Dankzij MyPlanning] zal Eurodynamics de efficaciteit van haar klantendienst en de ontwikkeling van haar produkten kunnen verbeteren..." zegt Philippe Formisani, directeur. Ontdek de verschillende voorwaarden van deze ‘on the go’ oplossing in het dagelijks beheer van de interventies bijbrengt.
6/03/2013

Advensys.be nu in het Nederlands !


advensys.be is nu (bijna volledig) beschikbaar in het Nederlands!
1/03/2013

Nieuwe advensys nieuwsbrief

newsletter
U wenst spoedig geïnformeerd te zijn over onze laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.
20/12/2012

Advensys wenst u het beste voor 2013 !


This year we decided to go off-tracks and not to do the usual video. So we ended up with this micro-site, gathering the craziest dreams of our creative team !