nl / Ontwikkeling / Web « U bevindt zich hier

Web


                        Uw project

                       succesvol online

Soepele methodologie

Uw project dient het uwe te blijven


Uw project wordt onderverdeeld in vier duidelijke fasen: bepaling van uw behoeften, ontwerp van uw site, technische ontwikkeling en inzet. We helpen u stap na stap in deze verschillende fasen waarin u de belangrijkste actor bent. Enkel nadat u hiervoor de goedkeuring hebt gegeven, gaan we over naar de volgende stap.

Strategisch advies

Uw behoeften begrijpen om een stevige basis op te bouwen

Aan welke behoeften dient uw internetsite werkelijk te voldoen? Bij de start van elk project gaat Advensys nauwkeurig na wat uw verwachtingen zijn. Een site die optimaal voldoet aan uw behoeften en aan die van uw klanten kan er enkel maar komen als er grondig wordt nagedacht over uw bestaande communicatie, uw algemene doelstellingen, uw doelgroepen en na analyse van de concurrentie.

Webschrijven

Inhoud vóór alles


Een aantrekkelijke en kwaliteitsvolle website zorgt voor blijvende interesse van bezoekers en biedt doeltreffende optimalisatie van de referencering op zoekmachines. We staan u bij om richting te geven aan uw redactionele lijn en helpen u bij de hiërarchische opbouw van de informatie.

Webdesign

Efficiënt grafisch ontwerp met focus op inhoud


We zetten al onze creativiteit in om uw boodschap zo goed mogelijk naar voren te brengen. Elke beslissing wordt rationeel ingegeven om u ten volle te kunnen betrekken bij de kern van de besprekingen. We garanderen u een transparante ergonomie voor de gebruiker.

Ontwikkeling

Technologieën kiezen die het meest afgestemd zijn op uw project


We bieden u een technische oplossing waarbij sprake is van grote veelzijdigheid. Behoefte aan een viertalige website met dagelijkse updates, en die via een tablet of smartphone kan worden bezocht? Een e-commerce oplossing nodig dat geïntegreerd is met Ogone of Paypal? Geen probleem: wij bieden u modules aan, die op maat  en afgestemd zijn op uw behoeften.