nl / Infrastructuur « U bevindt zich hier

Infrastructuur


IT-systemen binnen uw organisatie moet transparant zijn en u toelaten om te concentreren op uw echte corebusiness.


De visie van Advensys is de ontplooing van een snel netwerk, met een up-to-date computerpark, hoogwaardige software, onfeilbare strategie inzake back-up, en tevens de garantie om de passende interventie te ontplooien in geval van pech.

Omdat uw bedrijf ook groeit, begeleidt Advensys u ook in het beheer van uw infrastructuur opdat het consistent en aangepast zou blijven aan uw huidige en toekomstige behoeften.

 

NETWERK ANALYSE

Een snel, betrouwbaar en veilig netwerk


 

Een computernetwerk implementeren is complex werk. Een slechte keus van het materiaal of de configuratie kan falingen, vertragingen en veiligheidsbreuken veroorzaken. Onze ervaring en certificaties zullen voor u de beste garantie zijn om een goed doordacht computer hulpmiddel te hebben, gebaseerd op betrouwbaar en getest materiaal, met garanties van de fabrikanten en met een optimale configuratie. Onze controledienst helpt u om een exacte beeld te verkrijgen van uw systemen,  in termen van prestatie en veiligheid.

 

 

 

INFORMATICA PARK

Apparatuur dat aangepast is aan uw behoeften en uw budget


 

De aanwerving van nieuwe machines is zeker niet synoniem van rendement indien er geen diepe voorafgaande analyse werd gedaan. Om de winstgevendheid van uw informaticapark te optimaliserenzullen we u verwijzen naar producten die tot uw behoeften beantwoorden en die perfect in uw infrastructuur, uw milieu en uw mobiliteitstrategie passen. Onze tracking in geïnformatiseerd stockbeheer biedt u een uitgebreid, real-time visie van uw informaticapark.

SOFTWARE PRE INSTALL

Onmiddelijk renderende software


 

Om u kostbare tijd te besparen, zullen wij u machines leveren die voorafgaand geïnstalleerd werden en direct gebruikbaar zijn. Profiteer onmiddelijk van een betrouwbare anti-virus oplossing, userfriendly collaboration tools, en de beste softwares voor uw bedrijf. Onze certificaties garanderen u dat de configuraties die op uw machine geïnstalleerd werden aan uw omgeving zullen passen. Wees direct operationeel!

 

 

HELPDESK MONITORING

Snelle oplossing van uw problemen


Onze monitoring contracten laten ons toe om uw problemen te anticiperen en in een optimale tijd op te lossen. Ons gekwalificeerd team regeltde moeilijkste problemen op vanop afstand of ter plaatse. De details van elke interventie worden geregistreerd en zijn direct voor u beschikbaar, in real time, via de Customer Zone van onze website.

Backup Monitoring

Voorzien om sereen te zijn


Corrupte bestanden, hardwarestoring, virussen, menselijke fouten ... Mogelijke oorzaken van een computer Apocalypse zijn helaas legio.


Een back-up strategie hebben, die alle gevallen voorziet, is een absolute noodzaak voor uw bedrijf. Wij zullen u helpen met de installatie. Kies ook voor ons Monitoring abonnement. Onze back-up tools zijn betrouwbaar en we controleren elke dag de perfecte integriteit van uw gegevens

Server Monitoring

Het hart van uw netwerk onder controle 


Wij monitoren dagelijks de staat van uw servers. Onze real-time tools geven de IT-ingenieurs een gedetailleerd beeld van uw apparatuur, de workload, het geheugenverbruik, de schijfruimte en van de belangrijke gegevens op uw servers.


Door middel van deze controle, weten we wanneer we best het cruciaal onderhoud inplannen en kunnen op deze wijze het risico van een drastische dienstonderbreking  verminderen.

Server Virtualisatie

Focus op de effectiviteit van uw middelen


Virtualisatie laat u toe om meerdere virtuele machines op één enkel fysiek machine te hebben. Deze innoverende architectuur biedt uw bedrijf vele voordelen aan. Haar gebruik optimaliseert uw kosten en uw hardware middelen, vermindert de onderhoudstijd, verhoogt de beschikbaarheid van de applicaties, ...


Contacteer onze specialisten om de winsten voor uw bedrijf te bepalen bij gebruik van virtulisatie.